Gambar Awesome Izzue Islam yang membuatkan wanita terngiur!! gambar last jangan tgk!!


Muhammad Izzul Islam bin Mazlan, lebih dikenali sebagai Izzue Islam, ialah seorang penyanyi, pemuzik dan pelakon dari Malaysia. Berbangsa Melayu dan beragama Islam. Anak kelahiran Kota Bharu, Kelantan itu dilahirkan pada tarikh 2 Jun 1990. 

Memulakan karier seninya dengan berlakon dan seterusnya nyanyian dengan menyertai sebuah kumpulan di bawah naungan KRU Studios iaitu kumpulan Forteen. 

Beliau mula dikenali selepas memenangi anugerah "Pelakon Harapan Terbaik Festival Filem Malaysia ke-25" dan "Hero Baru Terhebat Anugerah Blokbuster 2". 

Namanya kian meningkat apabila diberikan tanggungjawab menggalas watak utama di dalam drama Sebenarnya, Saya Isteri Dia!
Muhammad Izzul Islam Mazlan telah mendirikan rumahtangga bersama dengan gadis pilihan hatinya, Nurinafilah Waharudin atau lebih dikenali sebagai Awin Nurin pada 2 Jun 2013. Kumpulan Nowseeheart turut mempersembahkan lagu 'Ku Harap Cinta' dalam majlis tersebut. Salah seorang ahli kumpulan tersebut, Azahari merupakan abang ipar kepada Awin.


Jangan cemburu ye semua......

0 Response to "Gambar Awesome Izzue Islam yang membuatkan wanita terngiur!! gambar last jangan tgk!!"