Lahirnya Insan Bernama Nur Qaseh Humairah Ke Bumi Allah

Tidak terhingga kegembiraan seorang yang baru sahaja bergelar ayah, Alhamdulillah syukur kepada Tuhan atas kurniaan seorang anak perempuan kepada keluarga kami. Penantian penuh 9 bulan penuh dengan dugaan, akhirnyanya, isteriku yang bernama Zeanaaima Binti Mohd Yusof selamat melahirkan bayi perempuan secara normal. syukur. berat bayi 2.99 kg. Jam 7.10 Ptg di Hospital Sg. Buloh.

Mungkin setiap manusia akan merasakan situasi begini, dan dimana kegembiraan sesebuah keluarga semakin akrab selepas mempunyai anak.


Tidak dapat diluahkan dengan kata-kata perasaan gembiran melihat bayi kecil ini yang diberi nama Nur Qaseh Humairah Bt Shahrul Ashraf.
Nur Qaseh Humairah lebih gemar tidak dibedung, walaupun tidak suka, tetapi kami tetap membedungnya. Hanya 10 Minit selepas melelapkan mata, pasti dan pasti tangannya akan terkeluar.

30 minit selepas kelahiran.
Kami tidak memberikannya buaian dan tidak memberikan puting kepadanya. Banyak pendapat yang kami terima dengan keputusan itu. Ramai mengatakan lebih baik tidak diberi dari memberi. walaupun susah seketika. dan pasti akan senang dimasa hadapan.

kami yang ditemukan jodoh di sebuah portal tvantara.com
yang kini hanya tinggal kenangan web portal tersebut.

1 Januari 2011 merupakan hari pertunangan.
19 Mac 2011 Majlis Pernikahan dan persandingan. 

Menanti waktu kelahiran.


12 November 1984
1 Disember 1985
3 Januari 2012


اللَّهُمَّ أَعِنِّى عَلَى ذِكْرِكَ وَشُكْرِكَ وَحُسْنِ عِبَادَتِكَ
“ Ya Allah..Bantulah hamba untuk (senantiasa ) mengingat-Mu, bersyukur kepada-Mu, serta memperbaiki (kualitas) ibadahku kepada-Mu.”

0 Response to "Lahirnya Insan Bernama Nur Qaseh Humairah Ke Bumi Allah"