GADIS CARI CALON SUAMI TAWARKAN 400 EKAR KEBUN SAWIT BAGI YANG MEMENUHI SYARAT


Heboh satu facebook lantaran seorang gadis cantik memuat naik satu status mencari suami,lebih menarik apabila status itu mendapat perhatian ramai natizen lataran hadiah yang di tawarkan cukup menarik.

katanya dia sedang mencari calon suami dengan ciri-ciri hafal al-quran dan juga 500 hadist serta boleh jadi imam dan juga betul bacaan al-fatihah 5 qira’at,selain dari pada itu gadis itu juga menawarkan sesiapa yang mampu menjadi suaminya dengan syarat yang di tentukan akan mendapat hadiah dari pada keluarganya berupa kebut sawit seluas 400 ekar dan sarang burung walit.perggghhh! mendididh darah aku nak kahwin lagi satu tengok status awek nie,korang tau x.


Gadis dengan nama facebook Yang kasih akmal juga menyatakan tawarannya terbuka kepada semua lelaki di utamakan kepada yang bujang sahaja suami orang take note! katanya

Tulah sebenanya yang den tak boleh nak terima, punah la harapan macam nie,takkan den nak buat drama kahwin 6 minggu pulak kan..aku bagi peluang nie pada siapa yang beminat..sila pm dia facebook Yang kasih akmal.

0 Response to "GADIS CARI CALON SUAMI TAWARKAN 400 EKAR KEBUN SAWIT BAGI YANG MEMENUHI SYARAT"