Lembu Punya Susu, Sapi dapat nama - Hampeh....

Zaman sekarang, barangkali manusia sudah tidak kisah apa yang akan terjadi.

Demi mengaut keuntungan, Ada sesetengah pihak yang cuba mengaut keuntungan berlipat kali ganda dengan mengunakan nama orang lain.


Jangan mudah tertipu dengan " BARANGAN TIRUAN ". Mungkin ada sesetengah pihak yang cuba menggunakan nama Kasturi Syifa untuk menipu penmbeli.

Cuba perhatikan gambar dibawah. Bertuliskan " Kasturi Syifa " dan " Pamplet yang memang sebetulnya kepunyaan Kasturi Syifa.


Sebahagian Produk yang tidak dapat dikenal pasti oleh pengasas minyak kasturi syifa.Cuba perhatikan pula Produk yang mereka jual. rasanya macam tersasar sahaja dengan apa yang dijualkan oleh " Kasturi Syifa "

Antara Produk Kasturi Syifa.
3 jenis wangian. Berwarna, emas hijau dan Merah Jambu,. itu sahaja tidak lebih daripada 3 barangan minyak wangi termasuklah produk madu yang terbaru dan air minum Hydrosyifa.


"Ada pamplet kasturi syifa tetapi jual produk lain...salah tak??  Kami akan ambil tindakan" ujar Ust Hafiz Ahmad, merupakan antara pengasas kasturi syifa.

Itulah yang dapat dihuraikan, jangan kerana duit kita sanggup lakukan apa sahaja demi mengaut keuntungan.Biar kita susah macammana pun, janji usaha itu kita lakukan dari awal dan melakukan sendiri. Insyaallah berkat hidup anak cucu kita.

0 Response to "Lembu Punya Susu, Sapi dapat nama - Hampeh...."