Pelik..??Mengapa..kenapa...dan Bagaimana....Angkara Siapa?? Sebab Apa??

Keluarga Aishah - dikatakan segalanya berpunca dari ayahnya.
klik ni untuk ke cerita uncle..

Pertemuan pertama kalau tak silap......

Uncle Seekers


Panas Isu Uncle Seekers dan Permaisuri Aishah


klik
(klik)


Yo zelmey, story sikit kat abang...Mesti banyak rahsia mamat ni- Pengurus Psi - Uncle seekers -
Chekri, kenapa mata ....sepet dan mata...terbeliak? Arab..arab...arabAdakah anda terlibat secara langsung dalam cerita kehidupan Aishah???
Beb, ana letak semula dailog anta tempohari..."Korang kalau tak tau cerita sebenar lebih baik korang diam, karang menyesal 7 keturunan" - Uncle seekersMKI - Siapa Dia Ni??

Ini Pula Siapa??? Maaf kepada tuan punya badan, kerana beta sudah menemui gambar saudara.
Penjelasan hanya dipinta....ceritakan la mengapa..mari kita rungkai bersama....


Apkah yang sebenarnya tersirat di Wajah Aishah ketika ini....


Mengapakah Semua ini tejadi?? Mengapa??? Sebab Apa???


Ni Pulak Siapa?? Terlibat atau tidak?? masih Mencari Gambar ini...Mengapa Gambarnya terpapar di ruangan
blog Uncle Seekers?? Agendanya apa???


Semuanya tidak dapat dihuraikan, keberanian Uncle Seekers, Untuk mendedahkan perkara ini mungkin akan terungkai suatu hari nanti. Dan mengapa Uncle sanggup mengambil risiko untuk membuat pendedahan ini. Jika anda mempunyai kekuatan tetapi tidak mempunyai keberanian, Lupakan hasrat anda dan jika anda mempunyai Keberanian Serta kekuatan. Teruskan hasrat anda....

Diharap dengan pendedahan Uncle Seekers dapat terhurai selepas ini. Minta mohon kerjasama dari semua orang yang terlibat untuk menceritakan keadaan dan waktu ketika bersama Aishah. harap ini dapat membantu bagi menyelesaikan permasalah ini.

Jika Rakyat tidak sayang kan Permaisuri Aisah, Rakyat tidak akan berkata-kata dan akan menyepi sejuta bahasa. Tetapi disebab kan rakyat semua sayangkan Aishah, Begini lah caranya untuk membantu Aishah untuk keluar dari kehidupanya sebelum ini.

Dari cerita uncle, penjelasan mereka yang teliibat diatas termasuk keluarga Aishah diperlukan bagi menyelesaikan isu ini. 

Kesimpulannya hanya dari anda yang menilai dan dari anda yang becerita....insyallah segalanya akan terjelas siapakah yang bersalah dalam hal ini......

tamat seketika-


0 Response to "Pelik..??Mengapa..kenapa...dan Bagaimana....Angkara Siapa?? Sebab Apa??"