Moto Gp2 -Jum Santak Lumba Haram Secara ONLINE Beramai-ramai..

Moto GP 2 : Pasti menggegarkan rumah anda
 
.
video


copy this link, paste dalam tab baru, masukkan captcha, boom! download, link laju!

sila tag rakan2 yang lain, utk bermain on9, tolong download HAMACHI, register 1 id, simple je, nanti korg akan dapat ip hamachi masing2. dia macam stream

Link untuk korang : download MotoGP Kat sini!!!
(size dalam lingkungan 500mb sahaja)

nanti bila korg click download, ada pop up ad kluar halang button download tuh, perhatikan bucu bawah kanan, ade button "close window". settle!

Hamachi link : http://hamachi.en.softonic.com/download

install, create id ok, korg akan dapat ip korg masing2

lepas masuk hamachi, sila network aku, aku akan bagi kat korang

id : racedalamrumah

Pass : 1234

bila korang dah join network nih, aku akan create game, IP yang korang akan join nanti adalah

5.126.210.231

0 Response to "Moto Gp2 -Jum Santak Lumba Haram Secara ONLINE Beramai-ramai.."