Adegan Seks Ustazah dengan Warden Terlampau

Agak terkejut apabila mendapat gosip panas daripada dahlia tentang  video seks aksi terlampau seorang pendidik yang sepatutnya menjadi icon anak muda tetapi sebaliknya yang berlaku lagi – lagi Hari Guru baru saja berlalu.
Bukan sekadar gambar tetapi video 3gp adegan seks terbabit dirakam oleh pasangan ustazah tersebut bila dah buat baru menyesal pun tak guna yang mempunyai empat siri kini kalah paris hilton tersebar meluas. kantoi! Siapa yang malu sekarang?
Lagi menyedihkan, perbuatan terkutuk pasangan ustazah dan warden terbabit dilakukan di bilik asrama pelajar. Nauzubillah!! ”Inilah yang dikatakan kerana nila setitik habis susu sebelanga”
Berita dipetik daripada kosmo
KUALA LUMPUR – Menjijikkan apabila seorang ustazah sebuah sekolah agama di sini yang lengkap berjubah, bertudung dan bersarung tangan tergamak melakukan hubungan seks di dalam bilik asrama pelajar dengan seorang warden.
Perbuatan terkutuk ustazah itu dan pasangannya terbongkar selepas rakaman video yang diambil ketika mereka melakukan hubungan seks tersebar secara meluas hingga diolah dalam empat siri yang berbeza tetapi melibatkan ‘pelakon’ yang sama.
Berdasarkan kepada percakapan mereka, rakaman itu dibuat kononnya untuk mengabadikan kenangan cinta mereka sejak enam bulan lalu.
Kosmo! mendapati dalam video seks pertama selama tujuh minit yang disebarkan itu, ustazah berkenaan pada mulanya seperti takut-takut apabila pasangannya cuba merakamkan aksi mereka menggunakan telefon bimbit.

0 Response to "Adegan Seks Ustazah dengan Warden Terlampau"